Вибори почалися: виборчі дільниці у 179 окрузі відкрилися вчасно

Фото: ukranews.com

Виборчі дільниці у 179 окрузі Харківській області розпочали свою роботу вчасно.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Сьогодні, 15 березня, в одномандатному виборчому окрузі № 179 Харківської області відбуваються проміжні вибори народного депутата України.

На території Зачепилівського, Лозівського, Красноградського, Сахновщинського та Кегичівського районів працюють 189 виборчих дільниць.

Для забезпечення охорони публічного порядку під час виборчого процесу на дільницях та в місцях розташування виборчих комісій залучено 480 поліцейських та 50 співробітників Національної гвардії України.

Поліція звертається до громадян з проханням не порушувати публічний порядок, дотримуватись закону та правил поведінки на виборчих дільницях.

Як повідомляв Харків Times, проміжні вибори народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі № 179 пройдуть 15 березня 2020 року. Вибори відбудуться у зв’язку з призначенням Олексія Кучера, що представляв 179 ВО У Верховній Раді (фракція «Слуга народу»), головою Харківської обласної державної адміністрації.

Станом на 17 лютого, коли ЦВК завершила реєстрацію кандидатів в окрузі № 179 на Харківщині, брати участь у виборах  збиралися 40 кандидатів.  29 з них –  це представники політичних партій, решта 11 – самовисуванці. Пізніше троє знялися – самовисуванці М. Соколов та О. Діденко і кандидат від партії “Слуга народу” В. Алексійчук.

У зв’язку з карантином на виборчкомах посилять заходи безпеки.